Om Produkttips

Produkttips.se är fast beslutna att hitta de allra bästa produkterna, med fokus på hus och hem. Det kan ofta ta tid och energi att försöka ta reda vilka produkter som har högst kvalitet till rätt pris.

Det är här Produkttips kommer in. Vi gör långa, noggranna tester och analyser på vilka varor som är bäst. Om vi inte har tillgång till produkten i fråga, så analyserar vi tidigare tester och omdömen som har gjorts. Vi sammanställer sedan resultaten och skriver ett så tydligt omdöme som möjligt så du känner att du får ett bra beslutsunderlag när du ska köpa varan.

Vanligtvis försöker vi hålla oss till sånt som passar gemene man. Inte så mycket superbudget-produker men inte heller lyxprodukter som vi vanliga människor aldrig skulle ha råd med. Kort sagt, så testar vi om sånt som vi skulle vara beredda att tipsa våra nära och kära om.

Idé

Vi får en idé på en produkt som ska testas.

Test

Den testas eller också samlas tidigare resultat ihop.

Analys

Resultaten analyseras och vi bedömer vad som är bäst.

Artikel

Vi skriver en rapport som ger dig pålitliga köpråd.

Är era rekommendationer vinklade?

Vi är tydliga med att Produkttips ofta får ersättning när du köper via våra länkar. I så fall anges det alltid tidigt på sidan att den innehåller affiliatelänkar.

Vi är helt oberoende och anser oss ha integritet och skulle förlora i anseende och trovärdighet ganska snabbt om våra tips inte gick att lita på.

Många gånger rekommenderar vi varor som vi inte tjänar nåt på om vi anser att det är den bästa produkten. Du ska kunna lita på våra råd.

Bäst i Test
Köpguider
Produkttips
Roliga Idéer

Hittar du inte det du söker?

Hör gärna av dig till oss. Vi vill gärna få förslag på fler produkter vi kan kika närmare på.

Du kan även höra av dig om du säljer en produkt som du vill att vi testar. Men tänk då på att vi gör ärliga bedömningar.

Låt Produkttips.se göra jobbet åt dig. Tack för att du besöker vår sida.
Produkttips.se
Team